Termeni si Conditii

Acest Acord privind «Termeni si Conditii» descrie termenii si conditiile ce se aplica in cazul folosirii serviciilor de pe domeniul si subdomeniile WWW.STEAUADUNARII1.RO (Site-ul). Daca nu esti de acord cu aceste conditii, nu ai dreptul de a utiliza serviciile noastre.

Trebuie sa citesti si sa accepti toti termenii si toate conditiile stipulate in acest Acord privind «Termeni si Conditii» inainte de a deveni utilizator al acestui Site. Daca ai intrebari referitoare la acest Acord privind «Termeni si Conditii», te rugam sa verifici sectiunea „FAQ” sau sa ne contactezi prin intermediul formularului disponibil in pagina de „Contact”.

Acest Acord privind «Termeni si Conditii» poate fi modificat in orice moment, toti utilizatorii urmand a fi instiintati prin e-mail sau prin sectiunea „News” a Site-ului.

1. Dreptul de a fi membru
Pot deveni membri doar persoanele in varsta de cel putin 18 ani. Nu pot deveni membri ai acestui Site persoanele care au deja contul suspendat sau anulat. Daca te inregistrezi ca o persoana juridica, iti asumi responsabilitatea de a dovedi autoritatea necesara in cazul in care acest lucru iti este cerut.

2. Numele de utilizator
Trebuie sa iti alegi un nume de utilizator si o parola pentru a a-ti completa inscrierea. Trebuie sa faci orice efort necesar pentru ca parola ta sa ramana in siguranta si pentru ca aceasta sa nu fie aflata de orice alta persoana in afara de tine. Nu poti permite altei persoane sa iti foloseasca numele tau de utilizator si parola. De asemenea, numele tau de utilizator nu trebuie sa aiba conotatii ce pot induce in eroare alti membri (gen Administrator, STEAUADUNARII1.RO Team si asa mai departe). In plus, iti recomandam ca numele tau de utilizator sa nu coincida cu numele sau prenumele tau, pentru a-ti proteja identitatea.

3. Taxe
Inscrierea in STEAUADUNARII1.RO este gratuita. Participarea la discutiile de pe forum, in caz ca eista un forum de dicutii este fara obligatii.

4. Vocabularul si comportamentul tau
Prin vocabular se intelege totalitatea cuvintelor folosite de tine ca utilizator in cadrul acestui Site. Atat vocabularul cat si comportamentul tau in comunitatea STEAUADUNARII1.RO trebuie sa:
– nu fie ilegal, incorect, eronat sau inducator in eroare;
– nu fie ofensiv, provocator, amenintator, defaimator sau sa incalce drepturile de autor, intimitatea si confidentialitatea membrilor;
– nu fie fraudulos sau sa implice vanzarea de produse furate sau contrafacute;
– nu fie obscen, indecent sau sa contina elemente pornografice interzise;
– nu contina virusi, troieni, worms sau orice altceva creat pentru a interfera cu desfasurarea normala a activitatilor sistemului;
– nu cauzeze daune Site-ului sau membrilor acestuia in orice fel.

5. Incalcarea Acord privind «Termeni si Conditii»
Incalcarea acestui Acord privind «Termeni si Conditii» poate duce imediat la lansarea unui avertisment, la suspendarea sau anularea contului tau sau a unei oferte ce iti apartine fara o avertizare prealabila. Aceleasi efecte le pot avea si:
– imposibilitatea, in ciuda unor eforturi rezonabile ale noastre, de a identifica si autentifica informatii prezentate de tine;
– posibilitatea ca STEAUADUNARII1.RO sa sufere pagube materiale sau legale de pe urma actiunilor tale.

6. STEAUADUNARII1.RO nu acorda nici o garantie
STEAUADUNARII1.RO (Site-ul, ramurile, departamentele, directorii, angajatii, colaboratorii sau agentii) nu garanteaza continuitatea si securitatea accesului catre serviciile noastre, operationalitatea acestora putand fi in afara controlului nostru. Serviciile noastre sunt oferite „asa cum se vede” si in limita posibilitatilor.

7. Limitarea responsabilitatii
STEAUADUNARII1.RO (Site-ul, ramurile, departamentele, directorii, angajatii, colaboratorii sau agentii) nu pot fi considerati raspunzatori pentru orice pierderi economice (incluzand, dar fara a se limita la pierderi de venituri, profituri, contracte, afaceri sau economii), inclusiv cele legate de anumite capitole ale prezentului Acord privind «Termeni si Conditii».

8. Legalitate
Acest Acord privind «Termeni si Conditii» a fost conceput in concordanta cu legile europene si romane in vigoare, care insa pot fi schimbate fara preaviz. Nu exista posibilitatea reala de a monitoriza in orice moment evolutia legilor precum si desfasurarea activitatii pe Site. Responsabilitatea actelor ilegale sau daunatoare revine in exclusivitate celor care le-au comis.

9. Tranzactie disputata
In cazul unor dispute sau prejudicii generate ca urmare a activitatii Site-ului, va rugam sa va adresati Serviciului tehnic, prin formularul prezent in pagina de „Contact”.

10. Generalitati
Acest Acord privind «Termeni si Conditii», in concordanta cu Politica Datelor Personale, este superior oricarui alt acord